"Darah tinggi meningkat sehingga 180. Kini menurun sedikit demi sedikit'' "Saya dapat tahu ada kolesterol tinggi dari medical check up . Lepas amalkan produk Sahiyya"
Salmiah / Rosadilla
Umur: 64 / 37
''Saya bukan jenis yang menjaga pemakanan. Setiap tahun kolesterol menjadi masalah.Perubahan yang saya rasa ketara selepas buat medical check up''
Zulkipli
Umur: 33

Soalan Lazim

APAKAH AFYAA SAHIYYA?

Afyaa Sahiyya merupakan minuman botani yang sedia diminum terus, terdiri daripada pelbagai ekstrak tumbuhan semulajadi yang ditambah dengan sterol tumbuhan bagi membantu mengurangkan kadar kolesterol.

CARA PENGAMBILAN AFYAA SAHIYYA?

Afyaa Sahiyya tersedia untuk diminum terus. Untuk dos yang optimum, ambil 1 sachet dua kali sehari sebelum makan. Untuk dos penjagaan, ambil 1 sachet sehari sebelum makan. Habiskan semua setelah sachet dibuka.

APAKAH PERISA AFYAA SAHIYYA?

AFYAA Sahiyya merupakan botani yang sedia diminum terus berperisa campuran limau dan pic.

KANAK-KANAK DAN REMAJA BOLEH MENGAMBIL AFYAA SAHIYYA?

Tidak. Sahiyya diformulasi untuk orang dewasa dan tiada ujian klinikal dilakukan terhadap golongan ini. Mereka boleh menambah baik kesihatan mereka menerusi perubahan diet dan gaya hidup di awal peringkat umur.

SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN?

Ya, Afyaa Hayyiba sesuai diambil oleh kedua-dua lelaki dan perempuan.

SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK?

Walaupun ramuan dalam Sahiyya berasaskan semulajadi dan selamat diambil, namun adalah tidak digalakkan untuk wanita mengandung dan menyusukan anak untuk mengamalkan Sahiyya kerana tiada kajian keselamatan klinikal dijalankan.

BOLEHKAH AFYAA HAYYIBA DIAMBIL BERSAMA-SAMA UBAT DOKTOR ATAU INSULIN?

Walaupun AFYAA Hayyiba selamat diambil pada bila-bila masa, anda dinasihatkan untuk selangkan masa selama 2 jam selepas makan ubat doktor atau pengambilan insulin.

BOLEHKAH SAYA MINUM SAHIYYA DENGAN PERUT KOSONG?

Ya, boleh. Disarankan untuk mengambil AFYAA Sahiyya sebelum makan. Jika disebabkan tidak boleh makan Sahiyya sewaktu perut kosong akibat gastrik contohnya, boleh diambil ketika waktu makan atau selepas habis makan.

APAKAH BEZA AFYAA SAHIYYA DAN HAYYIBA?

Sahiyya diformulasi khas untuk menambah baik kadar kolesterol dan aliran darah manakala Hayyiba diformulasi khas untuk menambah baik kadar glukosa darah dan meningkatkan sistem imun.

BOLEHKAH SAYA AMBIL AFYAA SAHIYYA KETIKA HAID?

Boleh. Afyaa Hayyiba tidak mengandungi sebarang hormon atau mekanisme lain yang diketahui dapat menganggu kawalan hormon ketika haid.

APAKAH CIRI KESELAMATAN PRODUK AFYAA?

Selain mendapatkan pelbagai kelulusan pihak berkuasa dan lulus ujian makmal, produk AFYAA juga mempunyai jaminan insurans liabiliti bernilai RM3,000,000.

error: Content is protected !!